galleri

Gør dig klog på, hvem der hænger på et galleri

Gør dig klog på, hvem der hænger på et galleri

Er du også den type, som der kigger på malerier, men ikke rigtig ved, hvad du kigger efter?

Måske ved du godt med dig selv, om du er den ekspressionistiske type, eller du mere holder af realistiske malerier – eller en blanding af begge.

Så nogle gange bliver du virkelig imponeret over detaljerigdommen i en flot gengivelse af et scenarie, og en anden gang føler du noget over et billede, som du ikke rigtig kan se, hvad det skal forestille, og det er en spændende følelse at have i kroppen.

Du forsøger at nå gennem alle malerier i denne udstilling på dette galleri for at få noget for pengene og se, hvordan de forskellige malerier påvirker dig.

Dog kan det være svært at sætte sig ind i dem alle ordentligt nok, hvis du har sat dig op efter kvantitet og ikke kvalitet.

Derfor kan det være en smart idé at gøre sit forarbejde hjemmefra, hvem der hænger på denne udstilling.

Hvem finder du på dette galleri af kunstnere?

På nuværende tidspunkt er du ude at se på nogle malerier i Midtjylland, uden der egentlig er en særudstilling her, men du måtte lige se, om der var noget spændende.

Så kan du genkende en streg og en stil i nogle malerier, som du desværre ikke havde gjort dig klar på hjemmefra, at du kunne støde på.

Så det er først nu er, at du får sat dig ind i, hvem du har at gøre med.

Nogle gange kan det være godt med den umiddelbare oplevelse, men hvis du havde lavet din research, så havde du også vidst, hvad du skulle have forberedt dig på, og det kunne have været med til at give dig en anderledes oplevelse af disse malerier.

Det er nemlig ikke kun ved de store udstillinger, at det kan betale sig at forundersøge.